W sieci 7-Eleven pojawił się nowy burger ryżowy. Tym razem za bułkę robi brązowy ryż a w środku jest pikantna wieprzowina.
Podziękowałem za podgrzanie w sklepie, ponieważ miał być zjedzony po południu w ramach uzupełnienia kalorii w czasie wyczerpującego fizycznie wysiłku plażowania 😎. Burger został podgrzany ekologicznie z dwóch stron: od parzącej z gorąca skały z dołu i od słońca z góry.
|
Podgrzewanie burgera na plaży |
Konsumpcja burgera potwierdziła, że nowa wersja nie odbiega od poprzedniej, czyli nie polecam. Ma dodatkowe 2 i raczej jedyne zalety w postaci niższej ceny promocyjnej (20B ~ 2.4 zł.) i plastykowego trzymadełka do jedzenia.
|
Konsumpcja burgera na plaży |
2,4 zl za sztuke i dodatkowe trzymadelko - to sa konkretne zalety ;-) Podoba mi sie tez technika podgrzewania. Moze udaloby sie tez jajka sadzone na tym kamieniu zrobic ;)
OdpowiedzUsuńNo jest to jakaś myśl. Możemy spróbować.
UsuńNie mamy w czym jajek na skale smażyć. Masz jakiś pomysł?